Neem alvast een kijkje


Beuten Jean-MarieWe beginnen natuurlijk met onze maestro, waar we het allemaal van geleerd hebben. Professioneel opgeleid in diverse schildertechnieken, kiest Jean-Marie heden ten dage resoluut voor surrealisme. Met oog voor schaduw, perspectief en detail creëert hij werelden die net echt lijken...tot je wat beter kijkt.

Beets Jozef


Jozef is een schilder met karakter. Met kennis van zake zoekt hij meesters op die hem inspireren om zijn eigen werken te maken. Nauwkeurig zoekt hij uit waar zij de mosterd halen en hoe hij dat zelf kan toepassen. Jozef experimenteert met verschillende stijlen en is niet bang om zowel realisme als abstracte uitdagingen aan te gaan. Licht, kleur, vlakverdeling, .. hebben geen geheimen meer voor Jozef. Een zeer gevarieerd oeuvre is het gevolg.

Ballon
Zonder titel 1
Zonder titel 2

De Munnynck Ruth


Aanvankelijk weigerde Ruth te schilderen want dat vond ze 'te veel gedoe'. Pentekeningen waren haar dada. Tot ze even geleden de oneindige mogelijkheden van het schilderspenseel ontdekte en de deur naar nieuwe werelden openging. Haar voorkeur gaat naar het (magisch) realisme, maar ze is volop aan het leren en probeert daarom ook andere stijlen uit.

Landschap met camionette
Toulouse-Lautrec tribute
Mediterraneo
Schaap

Drabs Nicole


Nicole is een dierenliefhebber en dat zie je in al haar werken. Met een onverslagen oog voor detail zet ze minutieus elk haartje, sprietje, blaadje...op haar doek. Ze is niet snel tevreden, maar geeft ook niet op en gaat door tot het helemaal naar haar zin is. Het resultaat mag er wezen. Elk werkje is een zachte streling voor je oog en maakt dat je het onderwerp al even graag ziet als zijzelf. 


Hermans Karine


Karine is een oudgediende in het schildersatelier. Elke week present met nieuwe knallers van ideeën. Karine houdt het meest van wat zij dasjteren noemt. Wat zij daar precies mee bedoelt, is ons tot op heden nog steeds niet duidelijk. Maar efficiënt is het zeker: kijk maar naar die mooie resultaten hieronder. Blijf vooral dasjteren, Karine, zodat we nog lang kunnen genieten van je kunstwerken.

Olbrechts Regi


Sinds enkele jaren heeft Regi het schilderpenseel opgenomen, en met succes. Regi zoekt permanent naar de link tussen zijn fotografisch werk en de schilderkunst. Het resultaat vertaalt zich in prachtige, ietwat geabstraheerde panelen die je telkens weer doen stilstaan en verder kijken. Regi werkt voornamelijk met acryl maar is niet bang om andere materialen te gebruiken


" Jazz "
" Dinant "
" Heizel "

Somers Free


Zoals Free zijn er geen twee. Vol passie stort Free zich op alles wat met tekenen en schilderen heeft te maken. Met veel geduld probeert hij zich allerhande technieken eigen te maken. Elke opleiding die hij kan vinden, pikt hij mee. Free werkt voornamelijk met olieverf. De inzet en geduld lonen: dat bewijzen zijn mooie werken waarvan u hier al een deel kan bewonderen. En na dat harde werk drinkt Free natuurlijk ook graag zijn pintje bij Eric en Christel.

Parijs
Marina
Scully